Complex Palas - Pelican - Mamaia
Free Wifi

La Mamaia, pe langa plajele de lux, piscinele in aer liber au fost preferatele turistilor

News

La Mamaia, pe langa plajele de lux, piscinele in aer liber au fost preferatele turistilor

La Mamaia, dupa o noapte nebuna in cluburi, inca din zori turistii au dat navala pe nisip ca sa isi ocupe cele mai bune locuri. Dar cine a vrut sa lase valurile marii pentru apa bazinelor de inot a avut de castigat. In vreme ce la plaja, un sezlong costa 10-15 lei pe zi, iar un baldachin 40, la piscina nu se plateste nicio taxa.

Pe langa plajele de lux, piscinele in aer liber aflate la doar cativa pasi de mare, au fost in acest weekend preferatele turistilor. Cei care au dorit sa scape oarecum de aglomeratia de pe plaja au ales sa se rasfete lenevind pe un sezlong, savurand un cocktail.

Atmosfera de club se regaseste in aceste spatii exclusiviste. Administratorii piscinelor incearca sa-si atraga clienti cu reduceri si o atmosfera aparte.

Oana Munteanu, PR complex turistic: „Nu percepem taxa la sezlong, ceea ce ii incanta foarte mult pe pusti pe tineri. Faptul ca avem covor rosu, avem piscina, coktailuri, ca avem o oaza de verdeata in mijlocul mamaiei este un lucru foarte important.”

De partea cealalta, pe plaja, miile de turisti s-au bucurat de un soare arzator si de o vreme perfecta!

Din acest weekend, Mamaia a devenit punctul de atractie al modei: unul dintre cele mai importante festivaluri  din Europa este in plina desfasurare. Timp de trei ore, scena a fost animata de zeci de concurente si manechine, iar turisti veniti special pentru eveniment au savurat spectacolul.  Fetele frumoase si elegante au starnit imaginatia multora. Unele doamne au privit spectacolul cu nostalgie.

Festivalul va dura inca doua saptamani, asa ca in fiecare weekend vor avea loc prezentari de moda si spectacole pe scena cazinoului din Mamaia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *